Gardinbussen kører
hjem til dig

Skal du have nye gardiner til hjemmet, dit kontor eller din virksomhed, kan du få besøg af vores gardinbus. Gardinbussen kører ud til dig i Skive, Holstebro, Nykøbing Mors ja hele Danmark, så du har mulighed for at se gardinerne i dit eget hjem eller på kontoret, hvor de skal hænge.

Vi står klar til at give råd og vejledning i valget af gardiner. På den måde kan I med udgangspunkt i jeres ønsker og behov finde de perfekte gardiner. Derudover er gardinbussen også fyldt med stofprøver og forskellige typer af gardiner, så der er mulighed for at se alle de mange forskellige muligheder og dessin i ro og mag. Et besøg af gardinbussen er således en oplagt mulighed for at få fat i de helt rigtige gardiner første gang.

Prismatch hos gardinbussen

Når gardinbussen kommer ud forbi dig, har vi prismatch på alle vores produkter. Det vil sige, at vi garanterer dig for, at du ikke finder en billigere pris andetsteds. Skulle det alligevel være tilfældet, matcher vi altid prisen. Derfor er du sikker på, at du hos Gardinpartner altid får billige gardiner uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hos Gardinpartner tilbyder vi også både opmåling og montering, så du kan være sikker på, at dine billige gardiner både passer perfekt og monteres korrekt.

Sådan booker du gardinbussen

Det er nemt og hurtigt at booke gardinbussen, og efterfølgende vil du inden for kort tid have dine helt nye gardiner. Det foregår således:

  • Du booker gardinbussen her. Alternativt kan du ringe til vores telefon og aftale tidspunkt
  • Gardinbussen kommer ud forbi dig på aftalte tidspunkt med forskellige gardinprøver
  • Besøget er gratis og uforpligtende, men du har mulighed for at lægge en ordre på dagen
  • Du kan få fast pris og tidshorisont for opgave på stedet
  • Dine gardiner monteres indenfor aftalte tidsramme


Få besøg af gardinbussen

Vil du have et uforpligtende tilbud på gardiner til dit hjem eller din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte Gardinpartner. Vi står klar til at hjælpe, så du får gardiner, der lever op til de ønsker og krav, du har. Gardinbussen kører rundt i hele Viborg, Vinderup, Struer, Nykøbing Mors, Holstebro, Salling, Mors og Skive. Et besøg er fuldstændig gratis og uforpligtende, så tøv endelig ikke med at booke. Har du spørgsmål til gardinbussen eller de ydelser, vi kan tilbyde, kan du ringe til Peter:  22 21 97 52 eller Anette:   22 17 78 76 eller sende en mail på  info@gardinpartner.dk.

Bestil et uforpligtende besøg!
Prismatch

    * Skal udfyldes