Plissegardiner i specialmål

Plissegardiner er en perfekt kombination mellem det dekorative og det funktionelle, og det er en elegant måde, hvorpå du kan holde lys ude, eller skærme af, så naboer og forbipasserende ikke kan se direkte ind i dit hjem.

Plissegardiner er også en fordelagtig løsning, da det generelt er en løsning, som er både praktisk, og som fylder meget lidt i vinduet.

Der findes også plissegardiner i forskellige varianter. Du kan få dem både som transparent, lysdæmpende eller som energigardin og mørklægning, så de passer til netop dine behov. Derudover kan plissegardiner indstilles, så de kun dækker for en del af vinduet. På den måde har du mulighed for at lukke lige præcis den mængde lys ind, du ønsker.

Konkurrencedygtige priser på plissegardiner

Hos Gardinpartner har vi et stort udvalg af plissegardiner i forskellige varianter, og de fås både med og uden mørklæggende effekt. Hos Gardinpartner laver vi dem på præcise mål, så de passer fuldstændig perfekt til dine vinduer, og vi kommer gerne ud til dig og tager mål og monterer, så vi er fuldstændig sikre på, at de passer, og at de sidder, som de skal. Når du bestiller plissegardinerne, har du selv mulighed for at vælge både betjeningsside og design, så mulighederne er mange, og det er fuldstændig op til dig, hvad du ønsker.

Hos Gardinpartner tilbyder vi prismatch på alle vores plissegardiner. Det vil sige, at skulle du mod forventning finde samme produkt billigere hos en anden forhandler, matcher vi altid prisen. Det er din garanti for, at du altid får gardiner hos Gardinpartner til markedets bedste pris. Uden på nogen måde at gå på kompromis i forhold til kvaliteten.

Få plissegardiner til en god pris i dit hjem eller din til virksomhed

Er du på jagt efter de perfekte plissegardiner til dit hjem eller din virksomhed, er du mere end velkommen til at besøge vores showroom i Skive, hvor du kan se de mange plissegardiner i vores sortiment. Ønsker du i stedet at se plissegardinerne i de omgivelser, hvor du skal hænge, kører vores gardinbus også gerne en tur forbi dig i Skive, Holstebro, Nykøbing Mors eller omegn.

Gardinbussen er fyldt med forskellige gardiner, og på den måde har du mulighed for at se, hvordan de forskellige gardiner hver især passer ind i den resterende indretning. På den måde kan du finde gardiner, der passer perfekt ind. Vil du vide mere om dine muligheder for gardinløsninger med plissegardiner, skal du endelig kontakte Peter:  22 21 97 52 eller Anette:  22 17 78 76 eller sende en mail på info@gardinpartner.dk

Bestil et uforpligtende besøg!
Prismatch

    * Skal udfyldes