Rullegardiner

Rullegardiner er en ægte klassiker inden for gardiner, og det er der god grund til. Det er et gardin, som er både funktionelt og super let at betjene. Derudover fylder det ikke særlig meget og passer også ind i den resterende indretning uden at stjæle opmærksomhed.

Hos Gardinpartner har vi et stort udvalg af rullegardiner til enhver smag i et væld af forskellige farver og designs.

Duo rullegardiner

Udover de almindelige rullegardiner, tilbyder vi hos Gardinpartner også duo rullegardiner. Duo rullegardiner består af to lag stof med felter, som er skiftevis transparente og ikke-transparente. De to lag stof kan bevæges uafhængigt af hinanden, og derfor kan du helt selv bestemme, hvor meget lys, der skal trænge ind i rummet. Modsat almindelige rullegardiner, som oftest enten er rullet helt ned eller helt op, er det med et duo rullegardin nemlig muligt at justere lysindfaldet og skærme af uden at alt sollys nødvendigvis lukkes ude. Det gør duo rullegardiner til det perfekte match mellem persienner og rullegardiner.

Duo rullegardiner er altså et fleksibelt gardin, hvilket gør det til det ideelle valg både i hjemmet og på arbejdspladsen. Hos Gardinpartner har vi forskellige varianter af duo rullegardiner, så du kan vælge den farve og det design, du ønsker.

Gardinpartner har billige rullegardiner til dig

Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere oplysning om dine muligheder, er du mere end velkommen til at kontakte Peter:  22 21 97 52 eller Anette:  22 17 78 76 eller sende en mail på info@gardinpartner.dk